POH Huisartsenpraktijk Jacobs

Den Helder
Uren in overleg

Kom jij onze “tribe” versterken?

De afgelopen jaren hebben Wietske Jacobs (huisarts), Dagmar Bakker (POH/doktersassistente) en Lavendula Clements (doktersassistente) een stabiele basis gecreëerd voor Huisartsenpraktijk Jacobs. Wij staan voor betekenisvolle zorg met open hart. We vinden werkplezier erg belangrijk. Net als vrijmoedig spreken en openhartig luisteren. We hebben iets unieks neergezet en in onze “tribe” een tweede thuis voor elkaar gemaakt, waar we elkaar steunen en kunnen dragen. Wat is er mooier dan samen groeien, terwijl we lol hebben en ook nog eens zinvol bezig zijn?

Wat zoeken we?

Deze drie vrouwelijke musketiers zoeken meer “tribe” leden, zodat we met evenveel plezier en meer gemak elkaar kunnen blijven dragen, ook in de toekomst. We zoeken een geheel tweede team voor onze praktijk van bij voorkeur ook drie musketiers; bestaande uit een huisarts, een verpleegkundige, PA, VS of POH, en een assistente.

In de toekomst willen we graag meer terug van de “community care”, de familie geneeskunde. Dit willen we doen door meer met groepen te werken. We vinden autonomie en laagdrempeligheid belangrijk. We vinden inclusiviteit en diversiteit vanzelfsprekend en willen dat iedereen zich bij ons welkom voelt. We houden van wetenschap en kennis (evidence based medicine) en zien dat als goede basis voor de huisartsenzorg.

Wat bieden we?

We hebben veel te bieden: kameraadschap, loyaliteit, humor, creativiteit, een riant salaris, een groot hart voor alles en iedereen, in het bijzonder voor palliatieve zorg en het opleiden van onze “tribe” (mensen zien groeien en ontwikkelen).

Kom onze “tribe” versterken!

Pas jij in dit plaatje en ben je doktersassistent, huisarts, verpleegkundige, PA, POH of VS? Solliciteer dan nu (in ieder geval voor 30-11-2024) en kom bij deze geweldige tribe! Aanvang is in overleg, maar onze voorkeur gaat uit naar 1-1-2025.

Stuur je sollicitatie en CV naar: info@huisartspraktijkjacobs.nl

Huisartspraktijk Jacobs
Sportlaan 32A
1782 ND Den Helder
0223 612890