Praktijkondersteuner Somatiek Loopuytpark

Julianadorp
16 uur per week

In verband met het vertrek van één van onze praktijkondersteuners zijn we per 1 januari 2025 op zoek naar een nieuwe praktijkondersteuner Somatiek. We zoeken iemand voor 2 dagen in de week met mogelijke uitbreiding van dagen in de toekomst.

Waar ga je werken

Huisartspraktijk Loopuytpark is een gezellige praktijk in Julianadorp met ongeveer 5200 patiënten, 5 huisartsen, 5 assistentes en een praktijkmanager. Het is een drukke, maar zeer gestructureerde praktijk. Naast het werken doen we geregeld leuke uitjes en krijgen we middels beloningen waardering voor ons werk.

Wat ga je doen

Het zelfstandig monitoren en begeleiden van patiënten met chronische aandoeningen zoals Diabetes Mellitus, COPD, astma, primaire en secundaire hart- en vaatziekte. Tevens begeleid je mensen bij het stoppen met roken of afvallen en kun je bij voorkeur ook spirometrie afnemen bij de patiënt.

Hoe werk je

Ons HIS is CGM Mira, verder werken we met het ketenzorginformatiesysteem; Health Connected.

Met wie werk je

Praktijk Loopuytpark heeft een POH, welke 4 dagen in de week werkt. Verder werk je nauw samen met de POH’s van de andere praktijken hier in het dorp. Samen zitten jullie gezellig in een Portacabin achter de praktijk, waardoor er elke dag voldoende ruimte is voor vragen en overleg met één van de artsen.

Lijkt het je leuk en uitdagend om een nieuwe start te maken of heb je mogelijk nog vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar Ymka v.d. Meer, yvdmeer@zorgring.nl, praktijkmanager Hagro Julianadorp of Maaike de Wit, m.wit@zorgring.nl, praktijkondersteuner.